Tradiţii şi artă populară în Ţinutul Neamţ
 
proiectpromovaremass-medialinkuricontact
 

• Un spot de prezentare a produsului turistic realizat şi promovat prin intermediul postului naţional de televiziune ”Antena 3”.
• A fost publicat un anunţ publicitar de prezentare a produsului turistic în cotidianul ”România Liberă”, timp de 6 luni, cu apariţii bisăptămânale.
• S-a realizat pagina web www.artapopularaneamt.ro pentru promovarea produslui turistic şi prin intermediul internetului.

Distribuirea materialelor de promovare s-a realizat în cadrul a două ediţii ale Târgului de Turism al României, care s-au desfăşurat în Bucureşti, precum şi către reprezentanţi ai administraţiilor publice locale din judeţul Neamţ, ONG-urilor şi organismelor care activează în domeniul turistic.

Grupul ţintă al proiectului „Tradiţii şi artă populară în Ţinutul Neamţ” este reprezentat de turiştii români şi străini care vizitează judeţul Neamţ.

Implementarea proiectului „Tradiţii şi artă populară în Ţinutul Neamţ” contribuie la dezvoltarea zonei prin îmbunătăţirea imaginii judeţului şi implicit la creşterea numărului de turişti în zonă care conduce la dezvoltarea infrastucturii turistice, atragerea de investitori, conservarea patrimoniului natural existent în judeţul Neamţ, îmbunătăţirea mediului de afaceri, creşterea numărului locurilor de muncă în judeţ, reducerea ratei şomajului, îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei.

pagina 1 | pagina 2 | pagina 3 | pagina 4


> english version

Iniţiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ